Så oprandt den spændende dag 24.10.2017, og vi er stolte over at kunne præsentere de 3 vindere ud af  15 hårdtarbejdende tegnere fra Aarhus og Vejle der deltog. Se galleriet nedenfor.

KONKURRENCENS 1. PLADS

Vinderen af 1. pladsen er Pollie Tolkmitt.

Pollies tegning viser en charmerende Lord B fuld af B-attitude og lige præcis den rigtige attitude der skal til hvis Lord B skal overtale andre til også at hjælpe til med at passe på vores klima og redde vores jord.  

 

KONKURRENCENS 2. PLADS Vinderen af 2. pladsen er Magnus' tegning der er farverig og dynamisk. Tegningen fanger Lord B mens han er i gang med at snakke med en anden fugl om et bedre miljø, så den er spot on.

KONKURRENCENS 3. PLADS

Vinderen af 3. pladsen er Rosas dramatiske tegning med den tilhørende fortælling bagpå der fint beskriver Lord Bs mission. Fuglen på billedet er orange så det må være en af Lord Bs venner. Tegningen giver et flot visuelt helheds indtryk.


 

KONKURRENCENS X-TRA PLADS
Mathi med sin kunstneriske tegning, får et klap på skulderen og en bog, for en dejlig humoristisk og stærk visuel fortælling der helt leder tankerne hen på Asger Jorn :)

I dommerpanelet:

  1. Gitte Winfeld, Middelfart Sparekasse
  2. Cüneyt Pala, Graphic Recorder
  3. Thomas Kruse, Kunstner
  4. Kim Munk, Musiker
  5. Hans-Henrik Juhl, Lord B Planet Rescue

KONKURRENCE
Deltag i Lord B's børnetegnings- konkurrence (4-12 år).

 

Lord B har en mission og den skal du hjælpe ham med at fuldføre. Den grønne fugl vil hjælpe til med at gøre verden til et bedre sted for alle at bo, så tegn lige hvad du vil og skriv dit navn på forsiden af din tegning - lav den på din computer eller tegn på papir, scan og send pr. e-mail til info@lordbplanetrescue.org den 22.10.2017 senest kl. 23.59.59.

Du kan læse mere om Lord B her og blive inspireret til din tegning.

De 3 bedste tegninger vil blive offentliggjort den 24.10.2017, med fine præmier sponsoreret af Middelfart Sparekasse.

1. pladsen: En Lord B T-shirt og en "Legenden om Lord B" bog.

2. pladsen: En "Legenden om Lord B" bog. 

3. pladsen: En "Legenden om Lord B" bog.